Ünlü manken ve sanatçı Tuğba Özay, geleneksel hale getirdiği Darülaceze iftar yemeğini bu yıl Çamlıca Balcoon Bosphorus’ta düzenleyerek yüzlerce kişiyi bir araya getirdi. Yaklaşık 500 konuğun ağırlandığı bu özel gecede, Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhu doyasıya yaşandı.
Sanat ve iş dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı iftar daveti, unutulmaz anlara sahne oldu. Safiye Soyman, Maral, Nagihan Karadere, Latif Doğan, Tarık Mengüç ve Ferman Toprak sahne alarak davetlilere müzik dolu bir gece yaşattı. Ayrıca, ünlü model ve oyuncu Wilma Elles, modacı Pınar Kerimoğlu, iş insanı Türkan Şerbetçi geceye katılan isimler arasındaydı.
İftar sonrası yaptığı konuşmada duygularını paylaşan Tuğba Özay, “Ramazan; paylaşmanın, birlik olmanın ve sevgiyi çoğaltmanın en güzel zamanıdır. Büyüklerimizle ve dostlarımızla bu sofrada buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diyerek geceye anlam kattı.
Konuklar, lezzetli iftar menüsünün ve müzik dolu atmosferin keyfini çıkarırken, gece boyunca duygu dolu anlar yaşandı. Tuğba Özay’ın bu anlamlı organizasyonu, misafirlerin kalplerinde derin izler bıraktı.